FEINA FETA!

El passat dissabte vam concloure les dues sessions d’Entre Jocs i Passejades dedicades a la construcció d’un capgròs. Va ser un matí de molta feina ja que havíem de gestionar entre tots i totes diferents elements indispensables per poder assolir els nostres objectius: cola blanca, paper de diari, pinzells, tisores i pintura.

També havíem de controlar altres factors com no tacar-nos excessivament la roba, vigilar que els gots amb aigua per netejar els pinzells no caiguessin a terra o evitar pintar el cabell d’algún company en moments de “despiste”. Ho vam aconseguir! Val  a dir que la previsió de pares i mares posant la bata dins la motxilla dels seus fills va ajudar substancialment.

Ens vam dividir en tres grups per poder treballar amb tres capgrossos diferents i així fer més àgil i còmode la feina. El primer grup va reforçar el seu capgròs a més d’afegir-li els ulls. El segon va polir el capgròs tot pintant posteriorment la cara i els cabells. El tercer grup va pintar la cara del capgròs així com els llavis, els ulls i les celles.

Va ser un matí divertit alhora que productiu! Us deixem unes fotos com a testimoni de la feina feta!

 

Moltes gràcies a totes les persones que hi van participar: pares, mares, monitors, monitores i sobretot, nens i nenes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s