LA CASA DELS ENTREMESOS

La Casa dels Entremesos és el repte que es va marcar la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella ara fa uns anys. Actualment és un centre de producció cultural i de servei al ciutadà mitjançant la difusió,la recerca i la creació de cultura popular catalana d’arrel tradicional, en la seva representació més diversa: imatgeria festiva, món del foc, dansa i música tradicional, falcons, tradicions, etc.” 

Amb aquesta introducció és com es defineix La Casa dels Entremesos a la seva pàgina web. L’edifici i les figures que hi podem veure són un bon escenari per acostar la cultura popular i tradicional a infants, joves i adults a través de les activitats de lleure.

Creiem que és una bona oportunitat per a que els infants puguin conèixer personatges propis de contes i llegendes, i fer-los sabedors de que aquestes figures formen part de les celebracions populars a barris, pobles i ciutats.

La Casa dels Entremesos és a la Plaça de les Beates, 2. 08003 Barcelona. Al costat del Mercat de Santa Caterina. Metro L1-L4 (Urquinaona-Jaume I), Bus 17, 45 i V17

Consulteu les diferents activitats que us proposem:

Visitem els Entremesos

Entre Jocs i Passejades

Els Conta-Mesos

Visites Teatralitzades