PREPARANT LES ESTADES DE NATURA!

Com cada estiu, l’equip de lleure de l’Esqueix, no ens perdrem les Estades de Natura i Camps de Treball de MónNatura Pirineus. És per això que el passat 27 i 28 de maig ens vam reunir per tenir-ho tot a punt i retrobar-nos, que ja en teníem ganes.

Del 10 al 30 de juliol estarem al Pallars Sobirà per ajudar a coordinar les Estades de Natura i Camps de Treball, on infants d’entre 7 i 17 anys podran gaudir de l’entorn natural, les instal·lacions de MónNatura Pirineus i d’un equip de professionals que s’apassionen amb la seva feina.

Amb tota la il·lusió del món hem quadrat graelles, preparat activitats, pensat nous personatges, organitzat els equips de cada torn, reflexionat sobre els hàbits del quotidià, corregit les coses a millorar, en definitiva, treballar per garantir una experiència que els infants i joves recordin durant molt temps.

A banda de treballar, també hem rigut i hem parlat de tot: de nosaltres, de la vida, de l’educació i del nostre estimat lleure. Creiem que l’amistat i la confiança entre nosaltres és el primer pas per gaudir de la nostra feina i per tant, d’assegurar que tots els participants gaudeixin de les seves Estades de Natura.

Gràcies a tots/es per la vostra implicació!

Planes 2017 lleure

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s